Защо да избера КАНТОРА 056 за продажбата на имота си?

ПРОЗРАЧНОСТ ВЪВ ВЗАИМОТНОШЕНИЯТА
КАНТОРА 056 и консултантите й регламентират взаимоотношенията си с всеки свой клиент при първоначалната им среща в офиса на агенцията. Предлагаме Ви избор между два вида услуги за покупко-продажба на Вашия имот -
„Ексклузивна“ и „Стандартна“. Посредническите ни договори ясно описват ангажиментите ни към Вас. Това ще ви гарантира пълна прозрачност в процеса на успешната ни съвместна работа.

ЕКСПЕРТНИ СЪВЕТИ
Необходими са умения и опит, за да се договори и приключи успешно една сделка, като при това се постигне възможно най-добра цена, за най-кратък срок. Със своето образование, квалификации и дългогодишен опит в сферата нашите консултанти, юристи и счетоводители предлагат експертни съвети по отношение процеса на покупко-продажбата и отдаването под наем на Вашия имот, защитават Вашата сигурност и интереси.

ПРОФЕСИОНАЛНА ОЦЕНКА – 80% ГАРАНТИРАНА ПРОДАЖБА
"Колко струва имота ми?“, „За колко време мога да го продам?“, „Какъв е месечният му наем?" - отговорите на тези въпроси са в основата на успешната реализация на имота Ви!
Нашите професионални консултанти ще изготвят за Вас пазарен анализ по предварително зададени параметри за реализирани сделки конкретно в района на имота Ви. Този анализ е отправна точка за определянето на справедлива пазарна цена. Поемаме ангажимента да актуализираме тази информация за срока на Вашия „Ексклузивен договор

ГЪВКАВО РАБОТНО ВРЕМЕ
Ненормираното ни работно време е предпоставка и възможност за по-бързата продажба на имота Ви. Около 35 % от огледите се извършват след работно време или през почивните дни. Нашите консултанти знаят добре това и докато Вие почивате, ние работим за Вас.

СИГУРНОСТ
В годините сме разбрали, че сигурноста на Вашият имот е наш основен приоритет, в тази връзка гарантираме, че ще водим единствено и само потенциални купувачи, с които предварително сме провели среща в офиса ни, задали сме им необходимите въпроси относно търсенето им и на тази база сме преценили, че те са подходящи за Вашия имот. Подписали сме договор за посредничество с тях, в който надлежно сме описали личните им данни. На всеки оглед наш консултант ще бъде неотлъчно с тях.
По този начин сме намалили възможноста до минимум анонимни хора с неизвестни намерения да посещават дома Ви.

КОНКУРЕНТЕН МАРКЕТИНГ
Всеки месец инвестираме немалко средства, за да бъдат видими имотите на нашите „Ексклузивни“ клиенти през различни рекламни канали ( вестници, списания, плакати, флаери и рекламни материали на агенцията, външна реклама, радио реклама, платени портали за имоти, социални мрежи, както и нетрадиционни начини за реклама като:
(Интернет – кампании,SMS– кампании,email – кампании, QR – кодове, „Ден на отворени врати“, участия в изложения за недвижими имоти в страната и чужбина)
Според „Гугъл Аналитик“ през 2019г. нашата интернет кампания е достигнала над 850 000 души в страната и чужбина.По желание на клиента, можем да организираме „Ден на отворени врати“ -  на събитието ще представим Вашия имот пред подбрани наши клиенти и клиенти на всички наши лоялни колеги на пазара.

ПРОФЕСИОНАЛНО ПРЕДСТАВЯНЕ
Избраният от Вас консултант ще изготви професионална оферта, в която ще опише пълната характеристика и предимства на имота Ви. Ще направи професионални панорамни и детайлни снимки, за да изглежда Вашият имот по-атрактивен. Ще го заснемем с 360 градусова камера, с която нашият офис разполага, от чиито фотографии потенциалните купувачи ще придобият по-реална представа за имота Ви. При желание от Ваша старана ще направим виртуална разходка в имота. Можем да Ви предложим и заснемем видео клип на имота, който ще качим в нашият Youtube канал и социалните мрежи, в които рекламираме. Като резултат от това Вашия имот ще се отличи пред всички останали.

УЕБ САЙТ
Чрез иновативния ни уеб-сайт и мобилна версия 056burgas.bg с достъпно управляемите им панели и функционалности можете лесно да принтирате или изпратите оферта на приятел.
В 056burgas.bg предлаганият от Вас имот ще се чувства на правилното място и лесно ще достигне до многобройните ни клиенти. През 2019г. общата бройка на уникалните ни посещения е била над 13 800 души.

БОГАТА БАЗА ДАННИ
КАНТОРА 056 е специализирана агенция за покупко-продажба и отдаване под наем на имоти в гр.Бургас и Южното Черноморие. Нашата база данни с оферти и реални купувачи се увеличава ежемесечно, като внимателно подбираме имотите в портфолиото си. Чрез нас Вашият имот ще е сред най-видимите и конкурентни на пазара.