Жилищен комплексПродава къща в града, Област Бургас, гр. Бургас , кв.Крайморие

195 646 EUR 1099.13 EUR/кв.м

Реф. №: 1248

БЕЗ КОМИСИОН ОТ КУПУВАЧА
Тип имот: къща в града
Състояние: В проект
Номер: K1
Квадратура
178 m2
Стаи
4
Етаж
2
Обзавеждане
-
Тип строителство
Тухла - нова

Характеристики на имота

  • Фина шпакловка и хастарна мазилка
  • Контролиран достъп
  • Видеонаблюдение
  • 200 метра до плажа
  • Имот в комплекс
  • Панорама море
  • Сграда в строеж
  • Сателитна - кабелна телевизия
  • Интернет
  • Професионално управление

Описание

Жилищен комплекс  "Крайморие апартаменти и вили"е позициониран на 50 метра от централния плаж, в старата част кв. Крайморие, гр. Бургас. Проектът включва 8 еднофамилни къщи на два етажа и една жилищна сграда на четириетажа и сутерен. Теренът е с голяма денивелация, което позволява гледка към морето от всеки един апартамент или къща.близост има магазини, ресторанти и аптека, а централната улица на кв. Крайморие е само на 100 метра.

В жилищната сграда са предвидени едностайни, двустайни и тристайни апартаменти с МОРСКА ПАНОРАМА. Към партерните апартаменти, освен веранда има и прилежащо дворно място. Към сградата има надземни паркоместа, граничещи с ул. Вълнолом и подземни гаражи и паркоместа, разположени в сутерена. С цел намаляване на общите части са предвидени два входа на жилищната сграда – вход „А“ и вход „Б“ с два самостоятелни асансьора. За удобство на всички живущи асансьорите слизат до сутерена на жилищната сграда. Апартаментите са проектирани изцяло така, че да са насочени към морето. Големите стъклени прозорци и стъклени парапети допринасят за още по-добра видимост към морската шир. Архитектурата е съчетание на стъкло, камък и дърво, а основния акцент е върху зеленината. Планирано е стъпаловидно озеленяване на целия незастроен имот.

Двуетажните къщи с прилежащ двор и паркомясто са два типа и са разположени на метри от плажа. Общата квадратура на къща от архитектурен тип 1 е 177,86 кв.м., а на къща от архитектурен тип 2 е 189,23 кв.м, като дворът към всяка една от тях е с различни размери. На първия етаж е разположена дневна с кухненски бокс, тоалетна, складово/мокро помещение, веранда и помещение за инструменти, а на втория етаж - три спални, две бани/WC и тераса. Дворното пространство е между 86 – 168 кв.м., което ще може да се оползотвори по желание на клиента. В къщата има и комин, при желание за поставяне на камина.

Жилищният комплекс ще е БЕЗ ТАКСА ПОДДРЪЖКА.

Началото на строителните работи е предвидено за м.септември 2022 г., а срокът за изпълнение е 24 месеца.
 
Сградата вече има издадено разрешение за строеж

Сподели обявата:

Карта на имота

Konstantin Gagashev

evaviktoria100@gmail.com

Powered by MAXPROGRESS.BG

Направете запитване

Нови оферти

Show properties