Директно от инвеститора - без комисиона от купувача от 750 евро на кв. мПродава Многостаен апартамент, Област Бургас, гр. Бургас , к-с Славейков

125 000 EUR 806.45 EUR/кв.м

Реф. №: 1118

БЕЗ КОМИСИОН ОТ КУПУВАЧА
Тип имот: Многостаен апартамент
Състояние: В строеж
Вход: A / Номер: A 21
Квадратура
155 m2
Стаи
4
Етаж
7
Обзавеждане
Необзаведен
Тип строителство
Тухла - нова

Характеристики на имота

  • Асансьор
  • Паркомясто
  • БДС
  • Хидравличен асансьор

Описание

Резиденция *ЗЕНИТ 3* се намира в най-атрактивната и развиваща се част на ж.к.Славейков в гр.Бургас. Разположен между хотел „Мираж“ и спортна зала „Младост“, проектът има бърз и лесен достъп от бул.“Стефан Стамболов“, а в същото време е в непосредствена близост до парка, който предлага различни възможности за отдих и развлечение.

Проектът представлява смесена многофункционална сграда, състояща се от два 8-етажни жилищни блока и двуетажно свързващо застрояване между тях. Блок А ще бъде ориентиран към парка, а блок Б към бул.Стефан Стамболов. Общата разгъната застроена площ на обекта е близо 8 500 кв.м.

Резиденция *ЗЕНИТ 3* ще се състои от 57 апартамента /студиа, двустайни, тристайни и многостайни апартаменти/ и 3 търговски обекта. Жилищата са проектирани с функционални разпределения, осигуряващи максимален комфорт на бъдещите си собственици.  Отличават се с просторни помещения с правилни форми.Паркирането в сградата е обезпечено от закритипаркоместа разположени в подземен паркинг, достъпът до който е посредством рампа.Всеки един от двата жилищни блока ще разполага с отделен вход и високоскоростен асансьор. Общите части на сградата традиционно ще бъдат луксозно завършени. Фасадата на резиденция *ЗЕНИТ 3* ще се отличава с модерен облик и ще допълва визията на завършената и вече въведена в експлоатация резиденция *ЗЕНИТ*. В по-голямата си част тя ще бъде с покритие от еталбонд или т.нар „дишаща фасада“, предпазваща сградата от конденз.

Начало на строителството: август 2020 г.

Край на строителството:  август 2022 г.

Сподели обявата:

Konstantin Gagashev

evaviktoria100@gmail.com

Powered by MAXPROGRESS.BG

Направете запитване

Нови оферти

Show properties