Ново предложение от Кантора 056 - к-с Изгрев нов проект в района на КауфландПродава Тристаен апартамент, Област Бургас, гр. Бургас , к-с Изгрев

62 000 EUR 849.32 EUR/кв.м

Реф. №: 1184

БЕЗ КОМИСИОН ОТ КУПУВАЧА
Тип имот: Тристаен апартамент
Жилищна площ: 64 m2
Състояние: В строеж
Общи части: 9 m2
Вход: A / Номер: A 56
Квадратура
73 m2
Стаи
3
Етаж
8
Обзавеждане
Необзаведен
Тип строителство
Тухла - нова

Характеристики на имота

  • Асансьор
  • Фина шпакловка и хастарна мазилка
  • Гараж/Паркомясто
  • Паркомясто
  • БДС

Описание

Проектът е с разгъната застроена площ от 15 000 кв.м. и включва 3 жилищни сгради, удобно разположени на обширна територия от близо 10 000  кв.м., така че всяка от тях да разполага с достатъчно пространство и светлина, както и със своя зелена зона и зона за паркиране. Всяка сграда е отделно стояща, което позволи проектирането на апартаменти с правилни форми и максимално функционално разпределение на помещенията. Общо 60 апартамента в една сграда, те са разположени на осем етажа и ще бъдат обслужвани от два високоскоростни асансьора.

Паркирането на територията на комплекса е обезпечено с 23 партерни гаража и 143 открити паркоместа.

На разположение на живущите ще бъдат 4 магазина, бистро със закрита и открита част, детска площадка в близост до него, мултифункционално игрище, богато озеленен парк с беседки и зона за разходка на домашни любимци – инфраструктура, която дава възможност на живущите да прекарват свободното си време приятно и на открито, без това да е свързано с допълнителни разходи.

Най-активно развиващата се зона в момента, обещава да конкурира останалите части на града с ред предимства: бърз и лесен достъп до основните пътни артерии, изцяло нова инфраструктура, висока степен на комфорт на живущите, нови технологии, повече зелени пространства и по-здравословна околна среда.

Цените започват от 750 евро за квадратен метър.Разсрочено плащане по време на строителството. Отлична инвестиция в град Бургас.

Сподели обявата:

Карта на имота

Konstantin Gagashev

evaviktoria100@gmail.com

Powered by MAXPROGRESS.BG

Направете запитване

Нови оферти

Show properties