Защо да се доверите на КАНТОРА 056 за съдействие при покупка на имот?
През последните години ние се наложихме като агенция на пазара, разполагаща с богата база данни от имоти в най-предпочитаните Черноморски райони. Умеем да договоряме най-добрите условия в най-кратките срокове за своите клиенти.

РЕГЛАМЕНТИРАНИ ВЗАИМООТНОШЕНИЯ
КАНТОРА 056 и консултантите й регламентират взаимоотношенията си с всеки купувач при първоначалната им среща в офиса на агенцията, чрез подписване на посреднически договор, в който много ясно са описани ангажиментите на двете страни. Високият ни професионализъм е причина нашите клиенти многократно да ползват услугите ни.

БОГАТА БАЗА ДАННИ
КАНТОРА 056 е специализирана агенция за покупко-продажба и отдаване под наем на имоти в гр.Бургас и Южното Черноморие. Нашата база данни с оферти и купувачи се увеличава ежемесечно, като внимателно подбираме имотите в портфолиото си.

ТОЧНА ОЦЕНКА
След първоначален среща с консултант на КАНТОРА 056 в нашия офис, ние ще подберем имоти, които отговарят на Вашите изисквания. Така Вие ще спестите много време и ще видите единствено и само правилните имоти. Чрез нас Вие ще видите не само имотите на КАНТОРА 056, а на целия пазар. Агенцията е член на НСНИ – Национално Сдружение Недвижими имоти и е в партньорска мрежа с всички лоялни колеги на пазара.

ГЪВКАВО РАБОТНО ВРЕМЕ
Ненормираното работно време на нашите консултанти е предпоставка и възможност за организиране на огледи в удобно за Вас време. Около 35 % от огледите се извършват след работно време или през почивните дни. Нашите консултанти знаят добре това и са на Ваше разположение 24/7 – след предварителна уговорка с Вас.

ДОГОВАРЯНЕ НА НАЙ-ДОБРИТЕ УСЛОВИЯ
Нaшите добре обучени консултанти ще проведат преговорите вместо Вас и ще Ви договорят най-добрите условия, като защитят Вашата сигурност и интереси.

УЕБ САЙТ
Чрез уеб-сайтът на КАНТОРА 056 – 056burgas.bg и информационната система на агенцията, Вие можете да получавате и-мейли, Viber съобщения или SMS-и с предложения за интересни оферти, които отговарят на Вашите критерии и постоянно да сте информирани за нови такива пазара.

ПОМОЩ ПРИ ОТПУСКАНЕ НА КРЕДИТ
Ние ще организираме среща с консултанти от водещите банки в жилищното кредитиране.
Тe ще Ви консултират при какви условия кредитът е най-изгоден за Вас. Ще подготвят всички документи и ще са до Вас до пълното усвояване на средствата.

СРЕЩА С ЮРИСТ
Нашият юрист ще направи всички необходими проверки и ще бъде с Вас до финализиране на сделката, с цел да осигури Вашата пълна сигурност.

КОНФИДЕНЦИАЛНОСТ
Ние умеем да пазим Вашата тайна!