НИЕ ВИ ПРЕДЛАГАМЕ:

-ПОСРЕДНИЧЕСТВО ПРИ ПОКУПКА НА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ - Даваме Ви пълна информация за състоянието на пазара за недвижими имоти към момента по зададени от Вас параметри. Консултираме Ви при избора на имот за да получите най-доброто.  Нашите брокери провеждат с Вас огледи на предварително подбрани и одобрени от Вас имоти. Подготвяме пълния набор от документи за собственост на съответния имот и правим проверка за наличие на евентуални вещни тежести.

-ПОСРЕДНИЧЕСТВО ПРИ ПРОДАЖБА НА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ - Консултираме продавача при определяне на реалната пазарна цена на предлагания от него имот. Осигуряваме публичност , чрез реклама в нашият сайт, чрез платени интернет портали и печатни издания в областта на недвижимите имоти. Съдействаме за изготвянето на всички нужни документи за осъществяване на сделката. 

-БЕЗПЛАТНО КОНСУЛТИРАНЕ - Ние ще отговорим на всички Ваши въпроси свързани с реализацията на покупко-продажба на недвижими имоти.

-ОТДАВАНЕ И УПРАВЛЕНИЕ -  Ние имаме грижата да открием желания имот под наем или да намерим подходящия наемател за него.

-ПРОДАЖБА НА ЗЕМЕДЕЛСКИ ЗЕМИ - Вие имате земеделска земя която желаете да продадете - Ние ще открием за Вас най-добрата пазарна цена към момента.

-ИЗГОТВЯНЕ НА ДОКУМЕНТИ - Агенцията има грижата да подготви всички необходими документи за осъществяването на сделката.

-ОСИГУРЯВАМЕ ПЪЛНО ЮРИДИЧЕСКО ОБСЛУЖВАНЕ

-ДАВАМЕ АКТУАЛНА ПАЗАРНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ИМОТИТЕ КОИТО ВИ ИНТЕРЕСУВАТ - Агенцията предоставя писмено становище за пазарните цени на недвижими имоти.

-ОЦЕНКА НА ИМОТ - Агенцията съдейства за изготвяне на експертни оценки на имотите от водещи лицензирани оценители.

-АДМИНИСТРАТИВНО ОБСЛУЖВАНЕ - Ако сами сте намерили подходящия имот или кандидат купувач, ние ще довършим сделката за да се чувствате убедени и спокойни, че не пропускате нищо и всички детайли ще бъдат уредени. Административна такса е минимална и напълно ще Ви удовлетвори.

НИЕ ОСТАВАМЕ ДО ВАС И СЛЕД СДЕЛКАТА - Приемане и предаване на имота съгласно условията от предварителния договор, като се засичат всички консумативи ( ток, вода,парно и т.н. ). Попълване на данъчна декларация за регистрация в данъчна служба. Съдействаме за смяна на партидите ток и вода.

НИЕ  ЗАЩИТАВАМЕ  ВАШИТЕ  ИНТЕРЕСИ !