Бургас, като град с богато минало и бързо развиваща се икономика, представлява все по-голям интерес за бъдещите собственици на недвижими имоти. И един от най-популярните квартали в града, които предоставят модерни удобства, е безспорно квартал Изгрев.

Средна Цена за Квадратен Метър

Средната цена за квадратен метър в квартал Изгрев в Бургас може да варира в зависимост от конкретния имот и неговите характеристики. В момента цените се задържат на умерените нива от около 850 до 1150 евро на квадратен метър. Това разнообразие в цените предоставя възможност за намиране на недвижим имот, който да отговаря на вашите финансови възможности.

Предимства на Квартал Изгрев

Близост до Морето: Едно от най-големите предимства на квартал Изгрев е неговата непосредствена близост до морския бряг. Този квартал предлага изключителен изглед и лесен достъп до плажовете на Бургас, което го прави изключително желано място за живеене.

Модерна Архитектура: Изгрев предлага модерна архитектура и новопостроени жилищни комплекси, които предоставят висок стандарт на живот. Тук може да намерите апартаменти с иновативен дизайн и съвременни удобства.

Удобства и Зелени Площи: Кварталът разполага с паркове, детски площадки, магазини и ресторанти, които правят живота в Изгрев приятен и удобен. Зелените площи са идеални за разходки и спортни дейности.

Транспорт и Достъпност: Изгрев е добре свързан с останалите части на Бургас чрез обществения транспорт. Гражданите могат да се възползват от автобусни линии, таксита и велосипедни алеи.

Училища и Детски Градини: Квартал Изгрев предлага множество училища и детски градини на няколко минути разходка. Това прави квартала изключително подходящ за семейства с деца.

Квартал Изгрев в Бургас предоставя изключителни възможности за модерен и комфортен начин на живот. Близостта до морето, модерната инфраструктура и удобствата в района го правят един от най-желаните квартали за недвижими имоти в града. С разнообразието от жилищни имоти и конкурентните цени, Изгрев със сигурност заслужава внимание от страна на потенциалните инвеститори и бъдещи собственици на имоти.

Ние от „КАНТОРА 056“ НЕДВИЖИМИ ИМОТИ можем да ви предложим няколко нови проекта на

Водещи строителни компании на Цена от инвеститор Без Комисионна от Купувача. За повече информоция за обектите свържете се с нас на телефон : +359 885 056 056  , +359 887 260 765

Или посетете нашият офис : https://maps.app.goo.gl/xTUJBRjfaoV4Wuqj7

Ключът от вашето ново жилище е в Нашият Офис .